Zavisni sistemi

Zavisni sistemi kao što su Metro, City i 3&4 High, predstavljaju sisteme kod kojih je neophodno preparkiravanje drugih vozila radi oslobađanja pozvanog. Namenjeni su za nadzemnu ugradnju kako na otvorenom tako i unutar objekata. Glavne prednosti: ekonomičnost, jednostavna upotreba, nisu potrebne posebne pripreme objekta za instalaciju.

City sistemi

Sigurno, jednostavno za upotrebu i najzgodnije niskobudzetno rešenje za parkiranje (zavisno parkiranje): Idealno za dupliranje postojeceg parking prostora, za poslovne prostore, rezidencijalne objekte, apartmane, hotele, javna i privatna parking mesta, kolekcionare automobila, rent-a-car i dilere automobilima, namenjeno i za spoljašnju i za unutrašnju ugradnju.

tts-metro-sistem

Metro sistemi

Komercijalni tip parking sistema za spoljašnju ugradnju za limuzine i SUV ili džipove (zavisno parkiranje). Ovaj tip montažnih platformi mogu koristiti gradovi sa visokom frekventnošcu saobracaja u centru grada, za rešavanje gužvi nastalih zbog traženja parking mesta i povećati kapacitet parkinga.

3-4-height

3&4 High sistemi

Postignite najbolje iskorišćenje vašeg parking prostora… složite do 4 u visinu.. Sistem je projektovan da podiže motorna vozila u svrhu parkiranja, ali takode je pogodan za prodavce vozila kao vrlo efektan salon sa providnim zidovima montiranim na metalnu konstrukciju.