Square Parking Sistemi

Automatski sistemi čija konstrukcija može biti prilagođena najzahtevnijim geometrijskim oblicima prostora namenjenim za smeštaj vozila bilo u nadzemnom, podzemnom ili kombinovanom konceptu garaže

4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg

Opis sistema

“SQUARE” sistem nezavisnog parkiranja, skladišti vozila u nivou zemlje i ispod/iznad zemlje, u za to projektovanim, podzemnim prostorijama. Na svojim krajnjim vertikalama, ima po jedan lift. Sistem koristi sinhrono kretanje platformi po vertikalnoj i horizontalnoj osi i znatno olakšava ulazak i izlazak vozila i brzu distribuciju. Koristi se kao najbolje rešenje parkiranja u okviru zgrada srednje veličine, ili kombinacijom više parking sistema u većim objektima. Ostvaruje veliku uštedu i eliminisanje velikih iskopa i potpornih zidova kod izgradnje objekata. Postoji i verzija sa rotacionom platformom.

Svako vozilo ulazeći u sistem staje na svoju paletu u na njoj ostaje sve do momenta napuštanja sistema.

Zbog upotrebe liftova, eliminiše se potreba za međuspratnim magistralama. Ovaj sistem čini prefabrikovana čelična konstrukcija, ulazni modul i po potrebi rotaciona platforma. Možemo isprojektovati i napraviti odgovaračući sistem u skladu sa mogućnostima Vašeg placa kako bismo postigli najoptimalniji broj parking mesta.

Opciona ugradnja pomoćne rotacione platforme: Kako pri ulasku, tako i pri izlasku vozila iz sistema, vozila se kreću unapred, zahvaljujući rotacionoj platformi koja je ugrađena u sistem i okreće vozilo za 180 stepeni pre izlaska iz sistema.

Video prikaz funkcionisanja - Square Parking Sistemi

Primeri izvedenih projekata - Square Parking Sistemi

11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg